Osvojeno priznanje na likovnom natječaju Kašelanske štorije


Gradska knjižnica Kaštela dodijelila je u petak 03. ožujka u prepunoj dvorani dvorca Vitturi u Kaštel Lukšiću nagrade autorima najboljih literarnih i likovnih radova koji su pristigli na Natječaj „Kaštelanske štorije 2017.”, kojega je Knjižnica ove godine raspisala po treći put u povodu Dana grada Kaštela. Kaštela su se i ove godine pokazala kao iznimno nadahnuće brojnim autorima svih generacija iz cijele Hrvatske, koji su na Natječaj poslali 53 literarna rada i 90 likovnih radova.

Svi likovni radovi pristigli na natječaj izloženi su u dvorani dvorca Vitturi,  Dogradonačelnik Grada Kaštela gosp. Zoran Bonacin, koji je pozdravivši sve nazočne posebne pozdrave dobrodošlice uputio gostima iz D. V. Zvončić iz Gole – ravnateljici Snježani Tišljarić i mentorici Antoniji Novak.

Presretna sam što smo večeras ovdje s vama u prekrasnim Kaštelima. Zahvaljujem dragom Bogu što nas je povezao putem likovnog rada “Mostovi povezuju Podravce i Kaštelane” kojega su nacrtala djeca iz Gole. Imam osjećaj kao da u Kaštela nisam došla prvi put i već se među vama osjećam kao kod kuće. – oduševljeno je rekla ravnateljica D. V. Zvončić iz Gole Snježana Tišljarić, na što je ravnateljica GKK istaknula kako već naslućuje kako će ovo biti početak izvrsne suradnje između Kaštela i Podravine.

Osvojeno priznanje na likovnom natječaju Kašelanske štorije