‘VOLIM PODRAVINU I PRIGORJE’ Koprivničko-križevački župan uručio nagrade za najbolje likovne i literarne radove


Na natječaj Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije “Volim Podravinu i Prigorje” pristigli su brojni radovi.

Ovogodišnja tema bila je “Podravci i Prigorci obogatili su veliku europsku obitelj”, a na natječaj je pristiglo 25 likovnih radova iz 11 vrtića, 96 likovnih radova učenika iz 16 osnovnih škola s područja županije i 12 literarnih radova učenika iz devet osnovnih škola.

U koprivničkom kinu Velebit danas, u ponedjeljak, održano je svečano uručenje priznanja za najbolje dječje likovne i literarne radove.

Svečanom programu prisustvovali su župan Darko Koren, zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, pomoćnica direktora TuPrije podjele nagrada, okupljeni su uživali lutkarskoj predstavi o sigurnosti u prometu “Zebrasta priča” koju su pripremili su volonteri Udruge invalida grada Koprivnice Bolje sutra, nakon čega su priznanja nagrađenima podijelili župan, zamjenici župana, predsjednik Županijske skupštine i pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice.rističke zajednice Kristina Sočev te ostali suradnici.

Pohvalu za svoj rad dobile su polaznice skupine Zvončić Gola

Lara Pali i Neva Petričević