Završeni radovi na izgradnji parkirališta u naselju Ždala


Temeljem prijave na Javni poziv za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2022. godini koji je raspisalo Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, Općini Gola je u srpnju prošle godine odobreno sufinanciranje projekta „Izgradnja parkirališta u naselju Ždala“.

U listopadu je sa Ministarstvom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, potpisan ugovor o sufinanciranju projekta, dok su po  provedenom postupku jednostavne nabave za izvođača radova, u studenome započeli radovi na izgradnji parkirališta u naselju Ždala.

Radove je izvodila tvrtka DINAMIK d.o.o., Novo Virje, a ugovorena vrijednost radova bila je 422.347,50  kuna/56.055,15 EUR-a sa PDV-om, a izgrađeno je parkiralište sa 24 parkirna mjesta i 2 za invalidne osobe.

Ovaj projekt je sufinanciralo Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine sa 100.000,00 kuna/13.272,28 EUR-a, dok je preostali dio financirala Općina Gola iz proračuna Općine Gola.

Završeni radovi na izgradnji parkirališta u naselju Ždala