Voćarski sajam Donji Kraljevac


Poštovani LAG-ovci,

još jedan sajam je na vidiku, Međunarodni voćarski sajam u Donjem Kraljevcu. koji će se održati od 30. kolovoza do 01. rujna 2013. godine na već tradicionalnoj lokaciji, u prostorima sportske dvorane u Donjem Kraljevcu.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera i u svom programu predstavit će voće i voćne sadnice, strojeve za proizvodnju, preradu i zaštitu voća, sisteme za skladištenje i čuvanje voća, sisteme za obranu od tuče i sustave navodnjavanja, a biti će popraćen i raznim dodatnim sadržajima kao što su okrugli stolovi, prezentacije i izložbe.

U okviru Sajma održavat će se Okrugli stolovi na kojima će najistaknutiji predstavnici poljoprivredne struke iz Hrvatske, Europske unije i susjednih zemalja govoriti o novim saznanjima i iskustvima u prihrani i zaštiti voćaka te o novim tehnologijama u voćarstvu.
PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika – proizvođača voća i voćnih prerađevina s područja Koprivničko-križevačke županije. Izlaganje za poduzetnike je besplatno a troškove izlagačkog prostora i opreme za izlagače financira PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Pozivamo sve zainteresirane koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na 8. po redu Međunarodnom voćarskom sajum da se jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila: info@pora.com.hr zaključno do 09. kolovoza 2013. godine.

Donji Kraljevac – PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE