Obavijest o izdavanju propusnica


OBAVIJEST

– izdavanje propusnica mještanima s područja Općine Gola

Stožer civilne zaštite Općine Gola izdaje propusnice SAMO za mještane s prebivalištem na području Općine Gola koji napuštaju mjesto prebivališta/boravišta iz vitalnih obiteljskih razloga, kao što su pružanje skrbi djeci i starijim osobama te kupovina hrane i potrepština. Za kretanje unutar mjesta prebivališta  nije potrebna propusnica.

Za građane koji putuju na posao izvan mjesta prebivališta/boravišta, propusnice izdaje poslodavac.

Za građane koji putuju izvan mjesta prebivališta/boravišta zbog medicinskih razloga, propusnice izdaje liječnik opće prakse.

Propusnice za poljoprivrednike koji napuštaju mjesto prebivališta radi obrade poljoprivrednih površina  izdaju nositelji OPG-a ili obrta sami za sebe ili za svoje radnike.

Zahtjev za izdavanje propusnica Stožeru civilne zaštite Općine Gola može se podnijeti putem e-mail adrese  propusnicegola@gmail.com  (dostupan u privitku)  ili telefonom radnim danom od 8,00 do 12,00 sati na broj 099/3476-099.

Za zahtjeve koje zaprimimo e-mailom, propusnice će se izdati povratno na isti e-mail podnositelja zahtjeva, a za zahtjeve zaprimljene telefonskim putem, propusnice će se dostaviti neposredno u poštanski sandučić podnositelja zahtjeva.

Zahtjev je potrebno predati najmanje jedan dan prije putovanja IZNIMNO i u HITNIM slučajevima.

OBAVIJEST JE PODLOŽNA PROMJENAMA NA DNEVNOJ BAZI

Izjava i zahtjev, izdavanje propusnica