Poziv na radionicu “Programi Europske unije”


Poziv na radionicu za predstavnike organizacija civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije na temu “Programi Europske unije”.  PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja kao regionalni koordinator za područje Koprivničko-križevačke županije, u suradnji s LAG-om Podravina, a u okviru Potprograma V. „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije” Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU organizira niz edukacija namijenjenih potencijalnim korisnicima EU sredstava na lokalnoj i regionalnoj razini.

Pozivamo vas na radionicu na temu „Programi Europske unije“ namijenjenu predstavnicima organizacija civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije, koja će se održati

u ponedjeljak, 10. studenoga 2014. godine u prostorima Obrtničkog doma, Ulica Đure Basaričeka 10/1, Đurđevac, s početkom u 08,00 sati.

Izvođač će biti PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Cilj radionice je informirati organizacije civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije o aktualnim natječajima u okviru Programa Europske unije, upoznati ih s načinom popunjavanja prijavnih obrazaca, obrazaca proračuna te pružiti konkretnu stručnu pomoć za pripremu i apliciranje EU projekata na natječaje u okviru Programa Europske unije.

Molimo da svi zainteresirani za predmetnu radionicu popune prijavnicu i da je zaključno do petka, 07. studenoga 2014. godine do 12,00 sati pošalju u PORU na e-mail info@pora.com.hr ili na fax: 621-957.

PRIJAVNICA
Program radionice