Općina Gola slavi svoj rođendan


Brojni uzvanici i domaćini okupili su se danas na proslavi Dana općine Gola, a rođendansko slavlje počelo svečanim otvaranjem novoizgrađenog nogostupa u Dravskoj ulici. Vrijednost projekta iznosi otprilike 600.000 kuna. Glavnina slavlje održana je na sajmištu gdje su se pozdravnim govorima prisutnima obratili župan Darko Koren, saborski zastupnik Damir Felak, predstavnik Hrvatske poljoprivredne agencije Franjo Horvat, a najvatreniji govor bio je onaj Stjepana Milinkovića, načelnika Općine Gola.

– Želim svima toplu dobrodošlicu, a s posebnom radošću pozdravljam hrvatske branitelje. Drago mi je gledati nas u zajedništvu. Tu je naša mladost, odnosno budućnost. Želim da nas stalno prati jedinstvo, ljubav i domoljublje. Neka nam živi općina Gola i domovina Hrvatska – uzviknuo je Milinković. Župan Darko Koren pohvalio je rad prekodravskih udruga i zahvalio je na toploj dobrodošlici domaćina

– Veseli me kad vidim što je sve urađeno u ovoj Općini, a unaprijed se radujem realizaciji budućih zajedničkih projekata – kazao je župan Koren. Saborski zastupnik Damir Felak čestitao je domaćinima rođendan njihove općine istaknuvši da je općina Gola ponos Koprivničko-križevačke županije. Franjo Poljak, predstavnik Hrvatske poljoprivredne agencije u svom se obraćanju osvrnuo na rad tamošnjih stočara.

– Drago mi je što danas u Prekodravlju raste proizvodnja mlijeka, a posebno pohvaljujem vas iskusne stočare jer učite svoju djecu kako da nastave vašim putem – pohvalio je Poljak. Nakon obraćanja domaćina i uzvanika, publici su se kroz Banbino kup predstavili najmlađi uzgajivači stoke, a potom je održana atraktivna smotra konja.

Otvaranje novoizgrađenog nogostupa

Sportske igre i druženje

Bambino kup

Smotra konja