Općina Gola proslavila Dan Općine


Općina Gola proslavila je svoj Dan Općine pa je tim povodom pripremila sadržajan program proslave koji je započeo 3. Pojedinačnim kupom Općine Gola u ribolovu šarana na jezeru Ješkovo.

Drugi dan proslave bila je pripremljena izložba dječjih radova Dječjeg vrtića „Zvončić“ iz Gole i djece Osnovne škole Gola, a održana je i „Večer folklora“ u organizaciji Udruge „Prekodravski zvon“.
Središnji dio događanja bila je nedjelja kada su u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata održani sportski susreti braniteljskih Udruga i izložba hrvatskih odora i hrvatskih ratnih znakovlja iz Domovinskog rata kao i svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj je pored brojnih gostiju i uzvanika prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal.

Sjednicu je otvorio zamjenik predsjednika Općinskog vijeća Marijan Lukčin nakon čega se okupljenima obratio i načelnik Općine Gola Stjepan Milinković koji je pozdravio sve prisutne te se ukratko osvrnuo na proteklu godinu.

Svim okupljenima Dan Općine čestitao je Zamjenik ministra poljoprivrede Tugomir Majdak i zamjenik Županije Ivan Pal, koji se osvrnuo na dobru suradnju između Koprivničko-križevačke županije i Općine Gola dodavši kako je siguran da će i u budućnosti suradnja biti jednako uspješna.
Nakon svečane sjednice, u organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije i Hrvatske stočarske udruge Gola održan je „Bambino kup“ i smotra konja koju je organizirala Konjogojska udruga „Prekodravlje“.