Jesenski međunarodni bjelovarski sajam


Ovogodišnji 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se od 06. do 08. rujna 2013. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam najveća je sajamska priredba Bjelovarskog sajma, a osim najveće ponude poljoprivredne mehanizacije na jednom mjestu nudi i najveću specijaliziranu stočarsku priredbu u zemlji na kojoj će se predstaviti više od 500 najboljih grla hrvatskih uzgajivača.

Sajam će ponuditi niz novosti i zanimljivosti za poljoprivrednike, poduzetnike, obrtnike, djelatnike u turizmu i gospodarstvu, kao i bogat kulturno – umjetnički i zabavni program za sve posjetitelje.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja već tradicionalno u suradnji sa HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu. Za sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru, troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na 21. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu da se jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila: info@pora.com.hr zaključno do 09. kolovoza 2013. godine.

PRIJAVNICA Gudovac