Bibliobus ponovno obilazi stajališta od 1. rujna 2020. godine


Od utorka, 1. rujna 2020. godine bibliobus ponovno kreće u obilazak stajališta prema redovnom rasporedu. Raspored za rujan dostupan je na poveznici.

Molimo korisnike da se zbog svoje i naše sigurnosti prilikom dolaska pridržavaju uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezanih uz održavanje socijalne distance, korištenja dezinfekcijskih sredstava, zaštitnih maski i drugih sredstava zaštite.

Prema uputi Stožera civilne zaštite RH, od 16. srpnja 2020. obavezno je nošenje maski za lice i medicinskih maski za zaposlenike trgovačkih društava, ustanova i institucija koje rade sa strankama, ali i stranke koje tamo dolaze. Molimo korisnike da, u skladu s navedenim uputama, tijekom posjeta bibliobusu obavezno nose maske. Pojedine osobe imaju izuzeće od obaveznog nošenja maske, a više o tome može se pročitati na poveznici.

Posebno napominjemo korisnicima stajališta u Sokolovcu da je došlo do izmjene u vremenu dolaska na stajalište. Bibliobus u Sokolovac i dalje dolazi svaki drugi petak (prvi put u petak, 4. rujna 2020.), no od 1. rujna 2020. godine bibliobus će stajati ispred vrtića od 10 do 11 sati, a ispred škole od 11 do 12 sati.

UPUTE ZA KORISNIKE